Extern nieuws

Laat je stem horen via het WesterkwartierPanel

Het WesterkwartierPanel is een online burgerpanel van de huidige vier gemeenten in het Westerkwartier (Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn). Iedereen die in het Westerkwartier woont, 16 jaar of ouder is en beschikt over een e-mailadres, kan deelnemen aan het burgerpanel. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een online vragenlijst voor hen klaarstaat.

 

gemeentegrenzen

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen en thema’s. Uiteraard denken panelleden ook actief mee over de gemeentelijke herindeling. Met het WesterkwartierPanel geven de huidige vier gemeenten een vervolg aan het burgerparticipatietraject. De onderzoeken in het WesterkwartierPanel worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Deelname aan een onderzoek van het WesterkwartierPanel is altijd volledig anoniem.

De resultaten worden niet alleen bekendgemaakt aan de Westerkwartiergemeenten, maar ook aan de panelleden. Ook zijn de onderzoeksuitslagen te vinden op deze website of op de herindelingswebsite van het Westerkwartier. De Westerkwartiergemeenten zullen de resultaten gebruiken als input/advies voor de herindeling.

We vinden de mening en ideeën van inwoners belangrijk. Laat u ook uw stem horen? Schrijf u in voor het WesterkwartierPanel en denk mee!

Bron: WesterkwartierPanel