Activiteiten en nieuws·Het NUT

10 nov, 9:30: feestelijke opening AED

En ja hoor, de AED hangt bij het dorpshuis. In het afgelopen jaar hebben we met steun van het Nut, het dorpshuis, de ijsclub, de tuinmarkt en de Galliërs een AED aangeschaft zodat mensen geholpen kunnen worden als het nodig is.

Daarom nodigen we u uit om 10 november te komen voor de feestelijke “ingebruikname”. Vanaf 9:30 is er koffie met om  10:30 de ingebruikname/ opening door de wethouder in aanwezigheid van de dorpsbewoners, leverancier en eventuele pers.

AED

Het is fijn om te merken dat er al verscheidene mensen zich hebben opgegeven voor een cursus AED. Mocht u ook op cursus willen, informeer dan even bij Sijko of reageer vi dit formulier. Ook als je al diploma’s hebt voor het gebruik van een AED is dat goed om te weten.